ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τρόποι Πληρωμής
Μπορείτε να εξοφλήσετε το κόστος της εγγραφής σας ακολουθώντας παρακάτω τους τρόπους πληρωμής:

A. με τραπεζικό έμβασμα

B. πιστωτική

Γ. μετρητά στην γραμματεία (Χωρίς να ισχύει η έκπτωση της εγγραφής ή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων).

Προσοχή! Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας, παρακαλώ διευθετείστε την πληρωμή σας εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών απο την υποβολή της αίτησης εγγραφής και συμφωνήστε με το περιεχόμενο της φόρμας συγκατάθεσης (σύνδεσμος)

Σε περίπτωση τραπεζικού εμβάσματος πρέπει να βεβαιωθείτε οτι το επώνυμό σας αναφέρεται στην απόδειξη συναλλαγής.

Μόλις εξοφλήσετε το κόστος εγγραφής σας όπως παραπάνω, θα σας σταλεί ένα email επιβεβαίωσης εγγραφής εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Θα χαρούμε να δεχθούμε τυχόν αλλαγές -κατόπιν διαθεσιμότητας π.χ. μιά αλλαγή σχετικά με την επιλογή του αγώνα των 10 χιλ. ή του αγώνα 24 χιλ. ή ακύρωσης με επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με τις παρακάτω πολιτικές ακύρωσης:

Για οποιαδήποτε ακύρωση που ζητηθεί πρίν απο τις 10 Μαΐου 2024, δεν θα υπάρξει χρέωση και το ποσό συμμετοχής θα επιστραφεί πλήρως. Ζητούμε συγγνώμη, αλλά δυστυχώς, μετά τις 10/5, δεν θα μπορούμε να κάνουμε καμία επιστροφή χρημάτων για λόγους διεκπεραίωσης. Σε περίπτωση μη εμφάνισης ή ακύρωσης της τελευταίας στιγμής, οι αθλητές επιβαρύνονται με το 100% του κόστους συμμετοχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακυρώσεις γίνονται δεκτές μόνο μετά απο γραπτή ειδοποίηση και μόνο σε περίπτωση που μία τέτοια γραπτή ειδοποιήση αποσταλεί μέσω e-mail στο ecozinskiathos@gmail.com πρίν απο τις 10 Μαΐου 2024, οπως αναφέρεται παραπάνω. Σε περίπτωση επιβεβαιωμένης ακύρωσης, το κόστος συμμετοχής θα επιστραφεί πλήρως στον αιτούντα. Όλα τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων θα διεκπεραιωθούν περίπου μία βδομάδα μετά την εκδήλωση.

facebook
instagramm
mail
phone