ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (δωρεάν εγγραφές για το 2023)

Τρόποι Πληρωμής
Μπορείτε να εξοφλήσετε το κόστος της εγγραφής σας ακολουθώντας παρακάτω τους τρόπους πληρωμής:

A. με τραπεζικό έμβασμα

Λεπτομέρειες Τραπεζικού Λογαριασμού

Όνομα τράπεζας: Alpha Bank

Bank Account Holder: EcoΖην Σκιάθου

IBAN: GR17 0140 6240 6240 0200 2013 094

SWIFT – BIC: CRBAGRAAXXX

B. απο Revolut

Στοιχεία Λογαριασμού Revolut

Προσθέστε τον αριθμό +30 694 878 4000 (Despina Simiakaki) στις επαφές σας και χρησιμοποιήστε το @skiathos2021

Προσοχή! Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας, παρακαλώ διευθετείστε την πληρωμή σας εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών απο την υποβολή της αίτησης εγγραφής και συμφωνήστε με το περιεχόμενο της φόρμας συγκατάθεσης (σύνδεσμος)

Σε περίπτωση τραπεζικού εμβάσματος πρέπει να βεβαιωθείτε οτι το επώνυμό σας αναφέρεται στην απόδειξη συναλλαγής. To αντίγραφο της απόδειξης συναλλαγής θα πρέπει να αποσταλεί με e-mail στο ecozinskiathos@gmail.com. Το ίδιο ισχύει και αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω Revolut.

Μόλις εξοφλήσετε το κόστος εγγραφής σας όπως παραπάνω, θα σας σταλεί ένα email επιβεβαίωσης εγγραφής εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Θα χαρούμε να δεχθούμε τυχόν αλλαγές -κατόπιν διαθεσιμότητας π.χ. μιά αλλαγή σχετικά με την επιλογή του αγώνα των 10 χιλ. ή του αγώνα 24 χιλ. ή ακύρωσης με επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με τις παρακάτω πολιτικές ακύρωσης:

Για οποιαδήποτε ακύρωση που ζητηθεί πρίν απο τις 12 Μαϊου 2023, δεν θα υπάρξει χρέωση και το ποσό συμμετοχής θα επιστραφεί πλήρως. Ζητούμε συγγνώμη, αλλά δυστηχώς, μετά τις 12/05, δεν θα μπορούμε να κάνουμε καμία επιστροφή χρημάτων για λόγους διεκπεραίωσης. Σε περίπτωση μη εμφάνισης ή ακύρωσης της τελευταίας στιγμής, οι αθλητές επιβαρύνονται με το 100% του κόστους συμμετοχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακυρώσεις γίνονται δεκτές μόνο μετά απο γραπτή ειδοποίηση και μόνο σε περίπτωση που μία τέτοια γραπτή ειδοποιήση αποσταλεί μέσω e-mail στο ecozinskiathos@gmail.com πρίν απο τις 12 Μαϊου 2023, οπως αναφέρεται παραπάνω. Σε περίπτωση επιβεβαιωμένης ακύρωσης, το κόστος συμμετοχής θα επιστραφεί πλήρως στον αιτούντα. Όλα τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων θα διεκπεραιωθούν περίπου μία βδομάδα μετά την εκδήλωση.

Παρακαλώ σημειώστε οτι, σύμφωνα με το ισχύον Πρωτόκολλο Υγείας, για όποιον επιθυμεί να εγγραφεί και να συμμετάσχει στην διοργάνωση Skiathos Trail Run 2023, απαιτείται εξέταση PCR ή τεστ Αντιγόνου (Rapid) 24-48 ώρες πρίν απο τον αγώνα. Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες ταξιδεύουν με λεωφορείο, ferry boat (πλοίο), αεροπλάνο, συνιστάται  να έχετε κάνει το τέστ νωρίτερα. Οι αποδείξεις των αποτελεσμάτων των τέστ θα παραδωθούν στην γραμματεία της ομάδα Skiathos Trail Run κατά την παραλαβή των αριθμών του αγώνα. Η μη επίδειξη της απόδειξης (τέστ ή PCR) ακυρώνει αυτόματα τη συμμετοχή του αθλητή χωρίς επιστροφή χρημάτων. Όλα τα μέλη που αποτελούν το Skiathos Trail Run θα πρέπει να έχουν το αυτοδιαγνωστικό έλεγχο την ημέρα της διοργάνωσης. Μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι δρομείς, μέχρι και 15 ημέρες πρίν (7/5), και δρομείς με απόδειξη ανάρρωσης απο τον COVID-19 (2-6 μήνες) που μπορούν να εξαιρεθούν απο την παραπάνω διαδικασία.

Ανυπομονούμε να επαναφέρουμε το τρέξιμο ώς τρόπο ζωής στη Σκιάθο, σύμφωνα πάντα με όλες τις οδηγίες της Υγείας και των Δημόσιων Αρχών, ελπίζοντας ότι μία επιτυχημένη διοργάνωση του Skiathos Trail Run θα δώσει ένα θετικό μύνημα για τον αθλητισμό στη ζωή μας. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά, όλους τους δρομείς, για την υποστήριξη και την υπομονή σας σε αυτή την διαδικασία.

facebook
instagramm
mail
phone