Αίτηση Εθελοντή


  Σημείο εκκίνησης (χερσόνησος Μπούρτζι)Σημείο εκκίνησης (γραμματειακή υπόστηριξη)Προετοιμασία σταθμών υποστήριξηςΣημείο εκκίνησης και σταθμοί τροφοδοσίαςΤερματισμός (χερσόνησος Μπούρτζι)Φωτογραφική κάλυψη του αγώναΒιντεογραφική κάλυψη του αγώναΆλλο


  ΆνδραςΓυναίκα  SMLXLXXL
  Πώς θα σου φαινόταν να γίνεις εθελοντής/ τρια στο φετινό Skiathos Trail Run;  Εμείς πάντως το θέλουμε πολύ και θα σε υποδεχτούμε μετά χαράς στη συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογένεια των εθελοντών μας! Θέλουμε επίσης να σε ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σου στο πρόγραμμα εθελοντισμού μας, που έχει ως απώτερο σκοπό να ευαισθητοποιήσει όλους μας και να ενισχύσει τη συμμετοχή και τη συνεργασία μας σε θέματα που στοχεύουν στην προβολή και στη βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού μας.

  Η επιτυχία έγκειται στην ομαδική εργασία. Για αυτό το λόγο, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για την υποστήριξή σας και σας προσκαλούμε να δουλέψουμε μαζί και να υποστηρίξουμε όλους τους αθλητές και τους επισκέπτες, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα και των παράλληλων δραστηριοτήτων που θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 18-19/9/2021, στα πλαίσια αυτού.

  Οι εθελοντές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τις πρωινές ώρες της Κυριακής, 19 Σεπτεμβρίου 2021 (8.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.) και κατά τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας του αγώνα (29/8 – 19/9/2021)

  H διαθεσιμότητα/ παρουσία σας την ημέρα του αγώνα είναι υποχρεωτική

  Παρακαλώ προσέξτε ότι η ώρα έναρξης καθώς και η διάρκεια κάθε εθελοντικής βάρδιας εξαρτάται από τη ζώνη τροφοδοσίας/ το σημείο εξυπηρέτησης κάθε αγώνα και τον τύπο της παρεχόμενης υπηρεσίας. Για απορίες ή πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο ecozinskiathos@gmail.com ή να μας καλέσετε στο +30 697 207 9092 (Ζήκος Γιάννης)

  Παρακαλώ προσέξτε αν είστε μεταξύ 12-18 ετών, φυσικά και μπορείτε να γίνετε εθελοντής/ τρια. Ωστόσο, λόγω των ηλικιακών περιορισμών, οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εθελοντισμού μέσω των σχολικών ομάδων τους. Οι μαθητές Λυκείου μπορούν να συμμετέχουν μεμονωμένα, εφόσον συνοδεύονται από κάποιον ενήλικο εθελοντή. Όλοι, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη γονεϊκή φόρμα συναίνεσης που αφορά στους εθελοντές ή να τη φέρουν μαζί τους την ημέρα του αγώνα.

  Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για αγώνες εκτός γηπέδων, κάθε εθελοντής που συμμετέχει στους αγώνες, θα πρέπει να φέρει μαζί τους την υπεύθυνη δήλωση τέλεσης self test, την οποία και θα παραδίδει στη γραμματεία. Συστήνεται το self test να πραγματοποιείται την ημέρα του αγώνα ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού, κατά το δυνατόν. Η μη επίδειξη/ παράδοση της δήλωσης Covid-19 θα ακυρώνει αυτομάτως τη συμμετοχή του εθελοντή στους αγώνες. Μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως μέχρι και 15 μέρες πριν τον αγώνα (4/9) κι όσοι έχουν νοσήσει τους προηγούμενους μήνες -με αποδεικτικό νόσησης 2-6 μηνών- μπορούν να εξαιρεθούν από την παραπάνω διαδικασία.

  Διαδώστε το νέο και προωθήστε την αίτηση σε φίλους και γνωστούς που μπορεί να ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην προετοιμασία του αγώνα!

  facebook
  instagram
  mail
  phone