Σημείο εκκίνησης (χερσόνησος Μπούρτζι)Σημείο εκκίνησης (γραμματειακή υπόστηριξη)Προετοιμασία σταθμών υποστήριξηςΣημείο εκκίνησης και σταθμοί τροφοδοσίαςΤερματισμός (χερσόνησος Μπούρτζι)Φωτογραφική κάλυψη του αγώναΒιντεογραφική κάλυψη του αγώναΆλλο ΆνδραςΓυναίκα SMLXLXXL

  Πώς θα σου φαινόταν να γίνεις εθελοντής/ τρια στο φετινό Skiathos Trail Run;  Εμείς πάντως το θέλουμε πολύ και θα σε υποδεχτούμε μετά χαράς στη συνεχούς αναπτυσσόμενη οικογένεια των εθελοντών μας! Θέλουμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας στο πρόγραμμα εθελοντισμού μας, που έχει ως απώτερο σκοπό την ευαισθητοποιήσει όλων μας και να ενισχύσει τη συμμετοχή και τη συνεργασία μας σε θέματα που στοχεύουν στην προβολή και στη βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού μας.

  Η επιτυχία έγκειται στην ομαδική εργασία. Για αυτό το λόγο, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για την υποστήριξή σας και σας προσκαλούμε να δουλέψουμε μαζί και να υποστηρίξουμε όλους τους αθλητές και τους επισκέπτες, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα και των παράλληλων δραστηριοτήτων που θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 18-19/5/2024, στα πλαίσια αυτού.

  Οι εθελοντές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τις πρωινές ώρες της Κυριακής, 19 Μαΐου 2024 (8.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.) και κατά τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας του αγώνα (24/4 – 18/5/2024)

  H διαθεσιμότητα/ παρουσία σας την ημέρα του αγώνα είναι υποχρεωτική

  Παρακαλώ προσέξτε ότι η ώρα έναρξης καθώς και η διάρκεια κάθε εθελοντικής βάρδιας εξαρτάται από τη ζώνη τροφοδοσίας/ το σημείο εξυπηρέτησης κάθε αγώνα και τον τύπο της παρεχόμενης υπηρεσίας. Για απορίες ή πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο ecozinskiathos@gmail.com ή να μας καλέσετε στο +30 697 207 9092 (Ζήκος Γιάννης)

  Παρακαλώ προσέξτε αν είστε μεταξύ 12-18 ετών, φυσικά και μπορείτε να γίνετε εθελοντής/ τρια. Ωστόσο, λόγω των ηλικιακών περιορισμών, οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εθελοντισμού μέσω των σχολικών ομάδων τους. Οι μαθητές Λυκείου μπορούν να συμμετέχουν μεμονωμένα, εφόσον συνοδεύονται από κάποιον ενήλικο εθελοντή. Όλοι, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη γονεϊκή φόρμα συναίνεσης που αφορά στους εθελοντές ή να τη φέρουν μαζί τους την ημέρα του αγώνα.

  Διαδώστε το νέο και προωθήστε την αίτηση σε φίλους και γνωστούς που μπορεί να ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην προετοιμασία του αγώνα!

  facebook
  instagramm
  mail
  phone