Διοργάνωση

Skiathos Mountain Bikes Logo
Δήμος Σκιάθου - 6ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος 2017

Διοργάνωση - Skiathos Mountain Bikes - Δήμος Σκιάθου

Το Σάββατο 03/06/2017 στις 18:30 είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση των αθλητών στο Μπούρτζι στο Λιμάνι της Σκιάθου όπου και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη χαρά να ακούσουν τον υπερμαραθονοδρόμο Γιάννη Κούρο σε μια εκδήλωση για τον αθλητισμό. Μετά από αυτήν την εκδήλωση θα ακολουθήσει Pasta Party στις 20:30 στο Cape Kanapitsa και οι συμμετέχοντες θα μεταφερθούν με λεωφορείο.

Η γραμματεία της διοργάνωσης θα βρίσκεται στο Μπούρτζι στο Παλαιό Λιμάνι. Εκεί οι αθλητές θα πάρουν τα νούμερά τους την ημέρα του αγώνα και θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές μέχρι τις 8:15 π.μ.. Κατά το μήκος της διαδρομής του αγώνα θα υπάρχουν 5 σταθμοί ανεφοδιασμού. Ο νικητής του αγώνα και η νικήτρια του αγώνα θα πάρουν από ένα κύπελλο , μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα. Η Δεύτερη και Τρίτη θέση θα  έχουν μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα. Οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες που θα τερματίσουν θα λάβουν από ένα μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα.

Μετά τον τερματισμό των επιμέρους αγώνων θα ακολουθήσει «υποχρεωτική βουτιά» στα κατάγαλανα νερά του Μπούρτζι. Αφού ολοκληρωθει η αποθεραπεία στο νερό η οργανωτική επιτροπή θα παραθέσει γεύμα αποκατάστασης στο Μπούρτζι.

Η χρονομέτρηση του Ημιμαραθωνίου θα γίνει με ψηφιακά μεσα

Μετακίνηση από Βόλο

Το κόστος των εισιτηρίων από Βόλο μετ’ επιστροφής είναι 35 ευρώ με το πλοίο ΠΡΩΤΕΑΣ. Καλέστε στο 6989 403 985 για περισσότερες πληροφορίες για το πως θα επωφεληθείτε της έκπτωσης.

Μετακίνηση από Άγιο Κωνσταντίνο

Το κόστος των εισιτηρίων από Άγιο Κωνσταντίνο μετ’ επιστροφής είναι 42 ευρώ με το πλοίο ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ. Καλέστε στο 6989 403 985 για περισσότερες πληροφορίες για το πως θα επωφεληθείτε της έκπτωσης.

Μετακίνηση από Κατηγιώργη

Η τοπική επιχείρηση θαλασσίων ταξί προσφέρει δωρεάν για όλους τους Αθλητές και τις οικογένειες τους την άφιξη στο νησί απο το Πήλιο ( χωριό κατηγιωργης ) χρεώνει μόνο την αναχώρηση 10€ ανα άτομο με ελάχιστο αριθμό επιβατών αν δρομολογεί 5 άτομα.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6980 200 200

Δικαίωμα Συμμετοχής

Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άνδρες  και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο  έτος της ηλικίας τους καθώς και έφηβοι 16-18 έτος με την ενυπόγραφη βεβαίωση από τους γονείς τους.

Ιατρικός Έλεγχος

Οι αθλητές πρέπει με δική τους πρωτοβουλία να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις. Για τους εφήβους που θα τρέξουν στα 21 χλμ είναι απαραίτητη η ιατρική βεβαίωση που θα προσκομιστεί στην γραμματεία.