Διοργάνωση

Skiathos Mountain Bikes Logo
Δήμος Σκιάθου - 6ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος 2017

Διοργάνωση - Skiathos Mountain Bikes - Δήμος Σκιάθου

Με την υποστήριξη της Best-Race

Η ώρα εκκίνησης του Ημιμαραθωνίου ορίζεται στις 09:30 το πρωί. Στις 9:45 θα ξεκινήσει ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων. Στις 11.00 θα γίνουν οι παιδικοί αγώνες.

Παραλαβή αριθμών-τσιπ-πακέτων συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες

Το Σάββατο θα δίνονται αριθμοί σε μέρος που θα ανακοινωθεί από τις 17.00 ως τις 20.00. Την ημέρα του αγώνα οι αριθμοί θα δίνονται στον χώρο  της εκκίνησης από τις 08:00 το πρωί μέχρι και μισή ώρα πριν την εκκίνηση του κάθε αγώνα.

Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό-συλλεκτικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα (ημιμαραθώνιος, 10 χιλιόμετρα). Όσοι δεν τερματίσουν, δεν δικαιούνται το μετάλλιο. Η χρονομέτρηση των δρομέων θα γίνεται ηλεκτρονικά με τσιπ χρονομέτρησης, στην εκκίνηση, το σημείο αναστροφής, στον τερματισμό και σε όποιο άλλο σημείο κρίνει η διοργάνωση. Βάση των επίσημων κανονισμών διεξαγωγής αγώνων, θα ακυρώνονται όσοι δεν έχουν καταγεγραμμένο πέρασμα σε έστω έναν σταθμό ελέγχου, εκτός αν αποδειχτεί ότι πρόκειται για σφάλμα του συστήματος.

Πάστα Πάρτυ

  • Το Σάββατο στις 20:00 θα γίνει το pasta party δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΑΠΟΝΟΜΕΣ

 

Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες κάθε αγώνα. Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα μόνο του 2018.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ Η χρονομέτρηση των δρομέων θα γίνεται ηλεκτρονικά με τσιπ χρονομέτρησης, στην εκκίνηση και στον τερματισμό και σε όποιο άλλο σημείο κρίνει η διοργάνωση. Βάση των επίσημων κανονισμών διεξαγωγής αγώνων, θα ακυρώνονται όσοι δεν έχουν καταγεγραμμένο πέρασμα σε έστω έναν σταθμό ελέγχου, εκτός αν αποδειχτεί ότι πρόκειται για σφάλμα του συστήματος.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ Για τον Ημιμαραθώνιο ορίζονται οι 4 ώρες σαν όριο. Όσοι βγαίνουν εκτός χρονικού ορίου ή επιθυμούν να μη συνεχίσουν τον αγώνα, θα επιβιβάζονται στα αυτοκίνητα της διοργάνωσης, αλλιώς θα συνεχίζουν με δική τους ευθύνη έχοντας παραδώσει τον αριθμό συμμετοχής. Για τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων, όριο είναι οι 2 ώρες

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΣΗ : θα υπάρχει ανά τακτά διαστήματα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ. Οι αθλητές, όπως και οι κηδεμόνες ανήλικων που θα τρέξουν στον αγώνα πρέπει να επιβεβαιώσουν στο σύνδεσμο εγγραφής ότι αποδέχονται τους όρους της προκήρυξης.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για προβλήματα υγείας που ενδεχομένως προκύψουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και καρδιολογικό έλεγχο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ: Η διοργάνωση θα αναλάβει τη δωρεάν φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση των αγώνων. Το υλικό θα αναρτηθεί στη σελίδα του συλλόγου και σε sites, ενώ οι αγωνιζόμενοι αποδέχονται ότι παραιτούνται από κάθε διεκδίκηση δικαιωμάτων για το υλικό που περιλαμβάνει εικόνες τους.

 

Οι εγγραφές για τους ανήλικους πρέπει να γίνονται αποκλειστικά από τον κηδεμόνα τους.

 

Ισχύουν οι κανονισμοί των επίσημων αγώνων IAAF όπως προβλέπονται.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Η διοργάνωση εξασφάλισε τη διαμονή των αθλητών και των συνοδών με 10 ευρώ ανά ημέρα ανά άτομο.

Κόστος Εγγραφής

  • Το ποσό συμμετοχής για τους αγώνες των 21 και 10 χιλιομέτρων είναι 10€, ενώ για τους παιδικούς αγώνες η συμμετοχή είναι δωρεάν.Η λήξη εγγραφών ορίζεται για τη Δευτέρα.Το πακέτο εγγραφής περιλαμβάνει το σύνολο των πλούσιων παροχών, καθώς και αναμνηστική τεχνική μπλούζα t-shirt.

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ :  35€ (εκπτωτική τιμή για τους αθλητές και τους συνοδούς κατόπιν συμφωνίας της διοργάνωσης με την εταιρεία)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ : 10€

Δικαίωμα Συμμετοχής

  • ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ (21χλμ): Όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης. Αποδέχονται τυχόν ανάρτηση του ονόματός τους στα αποτελέσματα και σε δελτία τύπου, όπως και οπτικοακουστικού υλικού όπου μπορεί να περιλαμβάνεται η εικόνα τους.
  • URBAN TRAIL (10χλμ): Όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας. Για τους ανήλικους απαιτείται η υπογραφή κηδεμόνα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης.